Minilangosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2015 | 2879 vizualizari

 

irezistbili.....

 

INGREDIENTE

  • 1 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml apa calduta
  • 50 ml ulei
  • cca 500-600 gr. faina alba
  • branza de burduf (150 gr)
  • branza telemea (200 gr)
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minilangosi cu branza si marar:

Drojdia se amesteca cu sarea si zaharul pana devine lichida.


Adaugam apa calduta, faina si framantam un aluat elastic.


La final adaugam uleiul si framantam in continuare pana se deprinde aluatul de pe maini si de pe vasul in care il preparam.


Acoperim aluatul si il lasam la dospit in loc ferit de curenti pana isi dubleaza volumul. Eu l-am lasat o ora.


Amestecam branza de burduf cu telemeaua rasa si mararul tocat, adaugam o lingura de smantana sa devina amestecul de branzeturi mai cremos.


Dupa timpul de dospire scurs intindem aluatul pe masa de lucru infainata, decupam cu forma cercuri din aluat, la mijloc adaugam o lingurita amestec de branzeturi si strangem cu forma capetele aluatului, asa incat sa nu se scurga branza in timpul prajirii langosilor.


Lasam langosii gata formati la dospit pana epuizam intregul aluat, apoi punem intr-o craticioara uleiul la incins.


Prajim langosii pe ambele parti pana capata culaore aurie.


Ii scoatem pe hartie absorbanta, lasam sa se racoreasca putin, apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minilangosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.05.2015, 21:41

mirela0911 1

03.05.2015, 13:14

dantes 1

04.05.2015, 08:26

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si sunca