Minilangosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2015 | 6595 vizualizari

 

irezistbili.....

 

INGREDIENTE

  • 1 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml apa calduta
  • 50 ml ulei
  • cca 500-600 gr. faina alba
  • branza de burduf (150 gr)
  • branza telemea (200 gr)
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minilangosi cu branza si marar:

Drojdia se amesteca cu sarea si zaharul pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, faina si framantam un aluat elastic.

La final adaugam uleiul si framantam in continuare pana se deprinde aluatul de pe maini si de pe vasul in care il preparam.

Acoperim aluatul si il lasam la dospit in loc ferit de curenti pana isi dubleaza volumul. Eu l-am lasat o ora.

Amestecam branza de burduf cu telemeaua rasa si mararul tocat, adaugam o lingura de smantana sa devina amestecul de branzeturi mai cremos.

Dupa timpul de dospire scurs intindem aluatul pe masa de lucru infainata, decupam cu forma cercuri din aluat, la mijloc adaugam o lingurita amestec de branzeturi si strangem cu forma capetele aluatului, asa incat sa nu se scurga branza in timpul prajirii langosilor.

Lasam langosii gata formati la dospit pana epuizam intregul aluat, apoi punem intr-o craticioara uleiul la incins.

Prajim langosii pe ambele parti pana capata culaore aurie.

Ii scoatem pe hartie absorbanta, lasam sa se racoreasca putin, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minilangosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite