Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Meniu copii
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Laura Adamache.
Fetitei mele i-au placut tare mult aceste mini-pizza cu iaurt in aluat.
Intr-un castron se pun iaurtul, faina cernuta, praful de copt si putina sare si se framanta pana cand se obtine un aluat nelipicios.
Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata si se decupeaza forme rotunde cu paharul. Se asaza formele intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Se amesteca ketchupul cu ierburile aromatice si cu putin piper proaspat macinat.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Ardeiul rosu se spala, se taie felii si se freaca cu sare.
Prosciutto cotto si mozzarella se taie marunt.
Maslinelor li se scot samburii, apoi se feliaza.
Se ung formele rotunde de aluat cu amestecul cu ketchup.
Peste formele rotunde de aluat se asaza cate putin din ardei, prosciutto cotto, mozzarella si masline.
Se introduce tava la cuptor pana cand mini-pizzele sunt frumos rumenite.
Se procedeaza tot asa pana cand se termina aluatul si celelalte ingrediente.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola