Mini-pizza cu iaurt in aluat

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 18 Iul 2019 | 3967 vizualizari

 

Meniu copii
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Laura Adamache.
Fetitei mele i-au placut tare mult aceste mini-pizza cu iaurt in aluat.

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt grecesc (10% grasime)
  • 300 g faina (sau cat cuprinde)
  • 3 g praf de copt
  • sare
  • 50 g ketchup dulce
  • putin busuioc uscat
  • putin maghiran uscat
  • putin oregano uscat
  • putin piper proaspat macinat
  • 1/2 ardei Kapia
  • 200 g prosciutto cotto
  • 125 g mozzarella
  • 6-7 masline negre
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu iaurt in aluat:

Intr-un castron se pun iaurtul, faina cernuta, praful de copt si putina sare si se framanta pana cand se obtine un aluat nelipicios.

Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata si se decupeaza forme rotunde cu paharul. Se asaza formele intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se amesteca ketchupul cu ierburile aromatice si cu putin piper proaspat macinat.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ardeiul rosu se spala, se taie felii si se freaca cu sare.

Prosciutto cotto si mozzarella se taie marunt.

Maslinelor li se scot samburii, apoi se feliaza.

Se ung formele rotunde de aluat cu amestecul cu ketchup.

Peste formele rotunde de aluat se asaza cate putin din ardei, prosciutto cotto, mozzarella si masline.

Se introduce tava la cuptor pana cand mini-pizzele sunt frumos rumenite.

Se procedeaza tot asa pana cand se termina aluatul si celelalte ingrediente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu iaurt in aluat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz cu cacao si banane