Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aluatul: faina se cerne si se pune intr-un vas adanc cu sare. Se adauga margarina si bicarbonat stins cu zeama de lamaie si se framanta in uscat. Dupa ce a fost incorporata faina ( rezulta un aluat nelegat) se adauga putin cate putin apa si se framanta pana cand aceasta este incorporata bine. Aluatul rezultat se pune la odihnit cca o ora la frigider.
Nuca se pune la prajit si se taie cu cutitul.
Din aluat am obtinut 4 foi. Se intinde foaie cu foaie, fiecare foaie se unge cu gem de macese si se adauga nuca. Se ruleaza si se taie in portii de masuri potrivite. Mini-rulourile se aseaza intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pentru cca 30 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult