Minitarte cu branza brie

de ianculubita in Dulciuri, 7 Mai 2013 | 1067 vizualizari

 

Nu mi-am putut imagina niciodata ca aceste minitarte vor avea un gust incredibil de bun!!! va recomand cu mare drag!!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foietaj
  • 1pachet branza brie
  • 1cana fructe de padure
  • 2linguri nuca macinata
  • 2linguri fistic macinat
  • 1crenguta rozmarin verde
  • 2linguri seminte de susan
  • 1ou
  • 2linguri zahar brun
  • 1lingurita amestec de praf de ghimbir si cuisoare macinate
  • 1lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu branza brie:

Formele unse cu unt le capitonam cu aluat de foietaj,il ungem cu ou batut;


intr-un bol amestecam zaharul brun,amestecul de cuisoare si ghimbir,nuca,fisticul,susanul prajit putin intr-o tigaie fara ulei si fara sa se arda,branza curatata de coaja si taiata cubulete,rozmarinul taiat marunt;


dupa ce totul este omogenizat,impartim compozitia in forme,deasupra punem fructele si dam la cuptor 10-15min.la foc tare.


Se servesc imediat!

 

TIPS-URI

1

branza brie se poate inlocui cu orice branza care sa se topeasca

2

fructele de padure pot fi inlocuite cu orice alte fructe dar parfumate sa fie

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu branza brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Anett 1

07.05.2013, 15:51

Sim0na 1

07.05.2013, 20:24

Interesanta combinatie..

ianculubita 1

08.05.2013, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de vanilie si umplutura de dulceata