Minitarte cu rosii, mozzarella si busuioc

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 3586 vizualizari

 

Vedeta lunii Domnul Busuioc insoteste doua domnisoare dragute si sfioase, delicate si aromate : Domnisoara Rosie si Domnisoara Mozzarella....un trio des intalnit in bucataria italiana, acum insa intr-o altfel de prezentare!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat frantuzesc ( Bella am folosit eu )
  • 3-4 rosii
  • 200 gr mozzarella
  • 2-3 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • busuioc uscat
  • busuioc proaspat- pentru finisare
  • optional :
  • masline tocate ( fara samburi)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu rosii, mozzarella si busuioc:

1. Se lasa aluatul la decongelat, si, intre timp pregatim formele de tarte : ( le ungem cu putin unt si le tapetam cu faina)!

2 . Cu gura unui pahar- cesti , taiem foaia de aluat sub forma de cercuri si le asezam in formele special pregatite, apoi aceste tartute astfel pregatite vor fi unse cu un strat subtire de mustar!

 3. Taiem rosiile felii si mozarella in acelasi mod! Le asezam in forma de tarta usor suprapuse, alternand feliile de mozzarella cu cele de rosii, apoi optional putem pune si bucatele de masline. Peste tarte se stropeste uleiul de masline inamestec cu busuiocul uscat, apoi potrivim de gust adaugan si putina sare!

4. Se dau tartutele la copt , la foc mediu cca 20-25 minute ! Se servesc apoi cu busuioc proaspat adaugat peste in momentul in care se servesc! aperitive rapide de vara - super delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu rosii, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei