Frigarui cu pui si legume

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 5365 vizualizari

 

Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost una dedicata relaxarii si voiei bune :) Dupa ce joi am petrecut o superba zi la pescuit, rasplata a fost pe masura: o saramura de peste delicioasa si un prim bronz discret ce coloreaza frumos pielea! Week-end-ul l-am intampinat in pasi de jazz si o superba cantare cu Florin Chiriac, iar Duminica, frigaruile insotite de dovlecei si cartofi noi copti ne-au colorat si ne-au stimulat simturile :D

 

INGREDIENTE

  • rondele de dovlecei
  • ceapa (din plin!)
  • felii de rosii
  • ardei gras verde si rosu
  • ardei iute
  • ciuperci
  • piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • bete pentru frigarui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Cat timp ard lemnele pentru foc si carbunii, pregatim frigaruile: legumele si pieptul de pui, spalate si taiate felii sau cuburi, le asezam pe bete in oridinea dorita, le condimentam dupa gust, cu sare si piper, si, le punem la copt pe gratarul incins. Le lasam sa se rumeneasca usor, in mod uniform, si, le servim calde cu sos de smantana si usturoi.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

nu folosesc ulei pentru a unge frigaruile, nu il consider necesar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui delicios