Mini-tarte din foietaj cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 6 Sep 2011 | 4737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 5 nectarine
  • 100 g zahar
  • 50-60 ml apa
  • Coacaze
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte din foietaj cu nectarine:

Nectarinele se taie felii. Din apa si zahar se fierbe un sirop(5 minute), apoi se adauga feliile de nectarine si se fierb 5-7 minute. Se opreste focul si se lasa 5 minute in sirop,apoi se scot feliile pe o farfurie.


Aluatul decongelat se intinde(eu am avut intreg,nu foaie) si se decupeaza cerculete(9 la numar). Tava aragazului se stropeste cu apa si se pune hartia de copt. Se aseaza cerculetele in tava. Din ramasite am decupat bordura pentru 6 dintre ele, pentru ca atat mi-a ajuns.


Se aseaza feliile de nectarine suprapunandu-se. Se pun si cateva bobite de coacaze. Galbenusul de ou se desface in lapte si se ung marginile cerculetelor.


Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 15-17 minute la foc iute.


Se sevesc calde sau reci, pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte din foietaj cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

06.09.2011, 18:13

Splendide...si minunata prezentare...de nota 20!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

06.09.2011, 19:44

ma bucr ca va plac,chiar sunt divine si va scot din incurcatura in orice situatie eu sunt indragostita de foietaj

deyutzky 1

06.09.2011, 22:58

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nectarine