Mix de boabe in sos de tomate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Feb 2016 | 1167 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ardei congelat
  • cca 200 gr. boabe de mazare congelata
  • 1/2 cutie boabe de porumb
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1/2 cana apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar si patrunjel proaspat sau uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de boabe in sos de tomate:

Ceapa se curata, apoi se spala si se toaca marunt.


Punem ceapa la sotat in ulei pentru 2-3 minute la foc iute.


Adaugam ardeiul congelat, apoi mazarea congelata.


Reducem focul,adaugam o jumatate cana apa plata si lasam sa se gateasca legumele la foc potrrivit cca 10 minute.


Adaugam apoi boabele de porumb scurse si clatite, pe cele de fasole rosie, de asemenea scurse si clatite de apa in care au fost conservate.


Potrivim de sare si piper, adaugam pasta de tomate.


Presaram marar si patrunjel si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de boabe in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Zamfira 1

07.02.2016, 19:52

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:33

elucubratiiculinare 1

08.02.2016, 18:36

ce bun d

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii