Mix de boabe in sos de tomate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Feb 2016 | 1300 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ardei congelat
  • cca 200 gr. boabe de mazare congelata
  • 1/2 cutie boabe de porumb
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1/2 cana apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar si patrunjel proaspat sau uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de boabe in sos de tomate:

Ceapa se curata, apoi se spala si se toaca marunt.


Punem ceapa la sotat in ulei pentru 2-3 minute la foc iute.


Adaugam ardeiul congelat, apoi mazarea congelata.


Reducem focul,adaugam o jumatate cana apa plata si lasam sa se gateasca legumele la foc potrrivit cca 10 minute.


Adaugam apoi boabele de porumb scurse si clatite, pe cele de fasole rosie, de asemenea scurse si clatite de apa in care au fost conservate.


Potrivim de sare si piper, adaugam pasta de tomate.


Presaram marar si patrunjel si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de boabe in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Zamfira 1

07.02.2016, 19:52

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:33

elucubratiiculinare 1

08.02.2016, 18:36

ce bun d

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie