Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O garnitura aromata si delicioasa, sau o masa de post, alaturi de o salata verde. oricum, este o reteta usor de facut, sanatoasa si saraca in calorii.
Morcovii se decojesc si se fierb in apa cu sare. Cand morcovii sunt pe 3 sfreturi fierti, ii scurbem de apa, ii punem intr-un bol, ii asezonam cu sare si piper, adaugam si uleiul de masline, cateii de usturoi nedecojiti, intregi, cimbrul si stoarcem peste ei zeama de la jumatate de portocala. Cealalta jumatate de portocala o taiem in bucatele si o adaugam in bolul cu morcovi.
Punem morcovii intr-o tava si ii lasam sa se rumeneasca la cuptor 20 de minute, la foc mediu.
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult