Morun la gratar

de ianculubita in Peste, 6 Mai 2011 | 15420 vizualizari

 

La noi la Galati,este un loc amenajat de primarie,unde vin moldovenii de peste Prut cu tot felul de marfuri;intr-o zi am gasit fileuri de morun;pofta a fost mare,dar nestiind cum sa-l fac,l-am pus pe gratar;nu va imaginati ce carne gustoasa are;

 

INGREDIENTE

  • 1bucata de morun
  • 1lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • sos de hrean
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la gratar:

Am spalat pestele,l-am uscat cu un prosop de bucatarie,l-am condimentat,am pus peste el zeama de la 1/2lamaie,uleiul de masline,i-am facut putin "masaj"dupa care l-am lasat 10-15min;l-am pus pe gratarul de tefal,si l-am servit cu sos de hrean(hrean ras pe razatoare si amestecat cu 2linguri de smantana si sare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

ianculubita 1

12.05.2011, 17:24

Fetelor,este pentru prima data cand savurez si eu o bucata de morun;daca aveti ocazia si gasiti,nu ve-ti regreta aceasta bucata de peste,carne;eu,l-am pus pe gratar,pentru ca nu am stiut o alta reteta

mihaelar63 1

12.05.2011, 17:37

Sunt trista si neconsolata , ce-as mai prinde si eu un transport de acesta de delicatese

babi5 1

26.11.2014, 20:24

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Lin la gratar