Mouse de ciocolata cu fructe

de Constelatialeu in Mancare copii, 25 Iul 2019 | 1750 vizualizari

 

Meniu copii.......Sofia mi-a spus ca vrea o salata.....si eu am plusat cu un mouse.....

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 150 ml lapte
  • 3 foi gelatina
  • 200 g ciocolata alba
  • 1 lingura smantana pentru frisca indulcita
  • 500 ml smantana pentru frisca indulcita
  • decor
  • capsuni proaspete
  • zmeura proaspata
  • cirese proaspete
  • caise proaspete
  • moate de frisca
  • ciocolata topita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mouse de ciocolata cu fructe:

Punem laptele sa se incalzeasca, gelatina o hidratam cu apa rece, amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi turnam laptele fierbinte si amestecam, acest amestec il punem intr-o craticioara si apoi pe foc amestecand continuu pana incepe sa se ingroase obtinand consistenta unei smantani mai groase. Tragem de pe foc si incorporam foile de gelatina stoarse bine, omogenizam. Separat topim ciocolata pe baia de abur inpreuna cu lingura de smantana pentru frisca. Ciocolata topita o incorporam in crema de ou. Dam la rece cca 30 min. Separat mixam smantana indulcita pana obtinem o frisca ferma, oprim 100 g pe care le punem intr-un posh. Scoatem crema de ciocolata de la frigider si incepem sa mixam bine apoi adaugam restul de frisca. Ne apucam sa montam preparatul in pahare de sticla sau boluri de sticla. Eu am folosit 2 pahare si un bol mai mare. Am impartit mouse-ul in recipiente si apoi am ornat cu fructe, frisca si ciocolata topita.Gata si desertul pentru mofturosi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mouse de ciocolata cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.07.2019, 21:55

Ce desert grozav! Cu multe fructe imi place si mie!

oanapl 1

01.08.2019, 13:37

Ce bine arata! Imi ploua in gura!

dantes 1

03.08.2019, 10:19

Delicios!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza si visine