Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco

de Gusti in Prajituri, 22 Mar 2013 | 9946 vizualizari

 

Am pregatit un desert fin cu crema mascarpone Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 40 g zahar brun
  • 1/2 lingura gelatina
  • 200 g capsuni
  • 250 g branza mascarpone
  • ciocolata rasa pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco:

 Se combina zaharul cu 60 ml apa intr-o cratita mica, se amesteca putin, pana zaharul se dizolva.

Gelatina se pune peste siropul de zahar si se amesteca pana se dizolva. Se lasa la rece.

Capsunile se paseaza pana se obtine un piure fin, se adauga mascarpone si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga siropul racit si se amesteca usor.

Se toarna mousse-ul in forme de sufleuri sau pahare si se da la racit peste noapte.

Pentru a servi mousse-ul, se scufunda baza vaselor in apa fierbinte pentru 10 minute, apoi se rastoarna pe o farfurie.

Se orneaza cu capsuni, ciocolata rasa, fiecare dupa cum doreste.

TIPS-URI

1

mousse-ul se tine la frigider peste noapte, pentru a se inchega bine

2

se poate pune si in congelator pentru cateva ore si atunci se transforma intr-o inghetata delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Lau 1

22.03.2013, 20:10

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

27.03.2013, 13:03

Foarte bine arata!

Ancutsa 1

13.01.2018, 10:51

Foarte bun, mai ales cand vrei sa-i rasfeti in week-end pe cei dragi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan simplu cu cateva stafide.....