Prajitura cu gem

de cazan_iuliana in Prajituri, 13 Dec 2013 | 2056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 borcane de gem
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se mixeaza zaharul cu margarina la temperatura camerei, pana se topeste zaharul apoi se adauga oul, se mixeaza in continuare. Praful de copt se amesteca in faina cernuta, dupa care se adauga compozitia si se framanta o coca potrivita. In tava acoperita cu hartie de copt se rade un strat de coca dupa care se intinde un strat de gem, peste gem se rade restul de coca.


Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste.


Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

13.12.2013, 22:35

nu ai mentionat cata faina,rezultatul arata bine.bun venit pe site

LUK 1

13.12.2013, 22:35

acum vad ca ti a zis deja Miha de faina

cazan_iuliana 1

27.02.2014, 14:04

scuze, faina cat cuprinde ca sa iasa o coca potrivita, se adauga putin cate putin sa se poata framanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu gem și nucă - rețetă de post