Prajitura cu gem

de cazan_iuliana in Prajituri, 13 Dec 2013 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 borcane de gem
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se mixeaza zaharul cu margarina la temperatura camerei, pana se topeste zaharul apoi se adauga oul, se mixeaza in continuare. Praful de copt se amesteca in faina cernuta, dupa care se adauga compozitia si se framanta o coca potrivita. In tava acoperita cu hartie de copt se rade un strat de coca dupa care se intinde un strat de gem, peste gem se rade restul de coca.

Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste.

Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

13.12.2013, 22:35

nu ai mentionat cata faina,rezultatul arata bine.bun venit pe site

LUK 1

13.12.2013, 22:35

acum vad ca ti a zis deja Miha de faina

cazan_iuliana 1

27.02.2014, 14:04

scuze, faina cat cuprinde ca sa iasa o coca potrivita, se adauga putin cate putin sa se poata framanta

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem glazurata - de post