Prajitura cu gem

de cazan_iuliana in Prajituri, 13 Dec 2013 | 4107 vizualizari

COMENTARII (9)

Miha 1

13.12.2013, 12:56

Iuliana, sa scrii si faina la ingrediente

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:56

mamaieelena 1

13.12.2013, 13:01

buna prajitura ai facut

laura_n 1

13.12.2013, 13:39

bvoo,imi place!
bun venit

deyutzky 1

13.12.2013, 14:03

Rocsi 1

13.12.2013, 21:08

Bine ai venit

LUK 1

13.12.2013, 22:35

nu ai mentionat cata faina,rezultatul arata bine.bun venit pe site

LUK 1

13.12.2013, 22:35

acum vad ca ti a zis deja Miha de faina

cazan_iuliana 1

27.02.2014, 14:04

scuze, faina cat cuprinde ca sa iasa o coca potrivita, se adauga putin cate putin sa se poata framanta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in foi