Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

de pity19 in Prajituri, 15 Apr 2014 | 713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • dulceata de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu frisca si dulceata de caise:

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care se pot servi!

 

TIPS-URI

1

Nu am insiropat piscoturile pentru ca oricum se inmoaie de la frisca si dulceata :)

RETETA IN IMAGINI

Piscoturi cu frisca si dulceata de caise-0
Piscoturi cu frisca si dulceata de caise-1

COMENTARII (6)

Panacris

Panacris 1

15.04.2014, 08:55

deyutzky

deyutzky 1

15.04.2014, 09:28

Criss

Criss 1

15.04.2014, 14:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!