Mousse de iaurt cu capsune

de micki in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 3402 vizualizari

 

Un desert racoritor,sanatos si fff usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr capsune
  • 250 gr smantana lichida
  • 125 gr iaurt natural(un borcanel)
  • 50 gr de zahar pudra
  • 2 linguri de zahat tos
  • 4 biscuiti tip savoiardi(piscoturi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu capsune:

Se spala bine capsunele apoi se taie cubulete,se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si se lasa in frigider cat se topeste zaharul.


Se bate smantana(cu mixerul)cu zaharul pudra,apoi cu telul se incorporeaza si iaurtul.Se rup bucatele biscuitii .


Se pune un strat de biscuiti pe fundul unei cupe (sau a unui pahar transparent in cazul meu),apoi un strat de capsune si unul de crema .Se face asa pana se ajunge in marginea paharului.


Se decoreaza cu capsune si putina frisca si se da la frigider pana la servire.

 

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu iaurt de fructe daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 14:43

bun bun

Cris2711 1

04.02.2011, 18:08

Vad ca si in zona unde locuiesti tu se papa tare bine ce este cel mai delicios

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si iaurt