Placinta cu mere

de Alina26 in Dulciuri, 5 Noi 2014 | 2287 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la scumpa prietena.Mi-a placut foarte mult. Foarte simplu de facut si foarte gustoasa.Se topeste in gura.♡♡♡

 

INGREDIENTE

  • 13 lg zahar
  • 13 lg ulei
  • 13 lg lapte
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 1,5 kg mere
  • 6 lg zahar
  • scorțișoară
  • 1 lg făină
  • un varf de cutit de sare
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 esenta de lămâie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Batem oul cu sarea si ulei.


Treptat adaugam zaharul, mirodeniile,apoi laptele si faina cat cuprinde.Trebuie sa iasa un aluat fraged.


Merele curatate le dam pe razatoare mare si le punem la calit cu zaharul si scorțișoară.Lasam pana scade zeama.Punem faina dupa ce s-a racit ca sa se lege.


Ungem cu ulei si tapetam cu faina tava de cuptor.


Dam aluatul in doua si il intindem, facem o foaie cat tava , punem merele pe toata suprafata si deasupra punem cealalta foaie.


Dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-35 de minute pana devine aurie.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:15

Alina26 1

06.11.2014, 14:33

va multumesc pentru aprecieri!!!!

Alina26 1

06.11.2014, 14:35

Draga Bunica....nu e o idee rea nici reteta ta...imi place !! multumesc pt idee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu bostan si mere