Mousse de iaurt cu sos de fructe

de Strawberries thoughts in Dulciuri, 25 Apr 2014 | 3159 vizualizari

 

Dupa abundenta preparatelor pascale, am simtit nevoia sa ne "clatim" papilele gustative cu ceva usor si pufos.

 

INGREDIENTE

  • 600g iaurt natural 0.1% grasime
  • 400 g frisca batuta
  • 100 g zahar
  • miezul unei pastai de vanilie
  • o lingurita coaja portocala/lamaie
  • Sosul
  • 1 kg fructe de padure/capsuni
  • 3 lingui zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu sos de fructe:

Amestecam iaurtul cu zaharul, vanilia, coaja de protocala sau lamaie. Peste amestec turnam frisca amestecand incet pana am incorporat frisca in totalitate.

Intr-o sita punem un tifon, punem sita deasuprea unui castron si turman amestecul peste tifonul din sita. Acoperim cu folie alimentara si lasam crema la frigider peste noapte.



Sosul:

Pasam cu blenderul 700 g din fructele de padure, adaugam sosul obtinut peste bucatile intregi de fructe, turnam zaharul peste si le amestecam.



Scoatem mousse-ul de iaurt de la frigider, il punem pe un platou, decoram cu o parte din sosul obtinut si savuram:).


Enjoy :)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu sos de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

25.04.2014, 19:10

Arata grozav

Strawberries thoughts 1

25.04.2014, 21:02

E foarte pufoasa, iar combinatia cu fructe de padure e exact ce aveam nevoie dupa perioada asta de abuzuri culinare

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:22

superb!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de iaurt si fructe de padure