Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Margarina şi uleiul le-am pus într-un ibric să se topească, apoi se lasă câteva minute să se răcească la temperatura camerei.Separat,am pregatit maiaua din drojdie,zahăr, o parte din apa călduţă şi o lingură de făină.
Maiaua se lasă câteva minute la dospit.Siropul se lasă la rece câteva minute şi, între timp, se cern 500 g de făină. Se face o gaură la mijloc şi se pun toate ingredientele şi se amestecă până se obţine un aluat, se lasă să crească la căldură. După ce a crescut, se presară făină pe masa şi se întinde cu sucitorul. Se taie fâşii, se răsucesc şi se formează opturi.Se coc in cuptorul incins la o temperatura de 150 c,se ung cu miere şi se ornează cu nucă măcinată.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult