Muffin cu gem

de esmerandra in Prajituri, 24 Iun 2011 | 5247 vizualizari

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

24.06.2011, 10:25

ce frumusele sunt!

deyutzky 1

24.06.2011, 11:30

tare dragalase

Rocsi 1

24.06.2011, 11:42

eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut

MotanLaOale 1

24.06.2011, 15:31

bune bune

MIUTA 1

25.06.2011, 00:13

Suuuuuper bune

aziz 1

25.06.2011, 11:25

concediu linistit!!!vrem si noi briose

ionela2682 1

25.06.2011, 15:52

Arata foarte bine briosele tale,felicitari..nici eu nu prea reusesc sa mentin gemul in briose la mijloc..se scufunda,am incercat si coacere jumatate si adaugarea gemului si tot se scufunda ..dar nu e prea mult pref de copt...1 plic care are aprox 1 lingurita se foloseste pt 500 g faina eu asa stiu...nu au gust ciudat????

adry88 1

28.06.2011, 16:30

Lau 1

02.07.2011, 22:59

Cris2711 1

21.07.2011, 19:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rugelach