Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella

de Catalinaflorea in Dulciuri, 11 Iun 2015 | 857 vizualizari

 

Moi,umede,cremoase, pufoase si cu o aroma incredibil de buna de ciocolata,cacao si nutella. Cele mai bune briose mancate pana acum!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina alba
  • 50 g cacao
  • 1 lingurita jumatate praf de copt
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 200 ml lapte plus 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 oua
  • 100 g ciocolata neagra
  • 100 g mascarpone
  • 50 g frisca
  • 3 linguri pline cu nutella
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella:

Se amesteca faina cu cacao,praful de copt si ciocolata maruntita.


Intr-un bol se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine cremos; se adauga pe rand ouale.In amestecul de unt cu zahar se pune jumatate din faina si jumatate din lapte (in care adaugati zeama de lamaie), amestecati bine si adaugati cealalta jumatate de faina si de lapte.


Aluatul rezultat se imparte in formele de briose(3/4)si se da la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.


Pentru crema amestecati mascarponele cu nutella,apoi adaugati frisca si lasa-ti la frigider.Cand trec testul scobitorii briosele se scot si se lasa la racit; crema se pune intr-un posh si se decoreaza dupa preferinta,eu le-an pus kinder bueno si cativa fugi de ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Catalina L 1

12.06.2015, 18:57

Moni_alex 1

12.06.2015, 19:46

Rocsi 1

13.06.2015, 21:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac pentru halloween