MUFFINS CU CIOCOLATA

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 3947 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o pe un blog gustos, blogul lui Maya, si am spus ca trebuie sa o pregatesc si eu, fiind una din prajiturile preferate ale fiicei mele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina\
  • 1 plic praf de copt Dr.Otker
  • 2 linguri cacao
  • 175 g zahar
  • 150 g ciocolata
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ou
  • o fiola esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUFFINS CU CIOCOLATA:

Am amestecat faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, cacaoa; am taiat ciocolata cubulete mici si le-am pus peste ingredientele uscate. Am adaugat uleiul, laptele, esenta de rom si oul si am omogenizat bine.
 Cu o lingura am pus compozitia in tava de muffins, fiecare locas avand hartie speciala, si le-am dat la copt. Cand au fost gata le-am pudrat cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUFFINS CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de vanilie