Muffin's cu crema

de yammy in Prajituri, 1 Dec 2009 | 1670 vizualizari

 

OCremosi sunt excelenti

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lg cacao
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 50 gr unt
  • 100 ml smantana
  • 3 oua si un galbenus
  • Pt umplutura
  • 200 gr branza de vaci
  • 60 gr zahar 
  • 1 plic zahar vaniliat 
  • 1 albus
  • 150 gr visine/afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin's cu crema:

Se bat ouale si galbenusul cu zaharul si zaharul vaniliat, se aduga untul topoit si smantana, apoi faina, cacaoa si praful de copt

Pt umplutura:
Se bate albusul spuma se adauga zaharul, zaharul vaniliat, branza si visinile zdrobite/afinele (-12 visine/afine)
Se pune compozitia de aluat intr-un spriti iar crema in alt sprit, se toarna in forma un strat de 1 cm aluat, apoi crema, cate-o visina si iar aluat
Se coace 25 min la 180 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin's cu crema" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

liana_geicu

liana_geicu 1

02.12.2009, 16:00

Cu astea mi-ai pus capac! arata super, eu vreau cu visine!

Teo

Teo 1

02.12.2009, 20:24

in loc sa sarbatoriti ati stat numai la bucatarie de 1Decembrie;bravo,tinerete!

yammy

yammy 1

04.12.2009, 19:24

multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!