Muffins cu dulceata

de dannasb in Prajituri, 18 Feb 2011 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -100 gr zahar tos
  • -1 iaurt sau sana(200 gr)
  • -200 gr faina
  • -50 gr unt topit
  • -putina sare,
  • -1 lingurita praf copt
  • -1 plic zahar vanilat,
  • razatura lamaie+portocala.
  • -200 gr dulceata de care aveti,..:)(eu am folosit capsuni si afine).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu dulceata:

Ouale se mixeaza cu praful de sare...treptat adaugam si zaharul,apoi untul topit la microunde,continuam cu iaurtul/sana,zaharul vanilat si razatura de lamaie+portocala. Faina se cerne ,se amesteca cu praful de copt..,dupa care se adauga sub forma de ploaie,continuand sa mixam compozitia..


Pregatim forma de muffins,punand in fiecare hartiute pentru muffins,sau.. daca nu aveti, ungeti fiecare forma cu pensula cu ulei,apoi presarati faina si scuturati bine ,pentru a se tapeta bine peretii..


Punem in fiecare cate o lingura din compozitia de muffins,apoi cate o lingurita de dulceata..,si inca o lingura compozitie.

In cuptorul bine incins se pune tava,lasand sa se rumeneasca frumos 20-25 minute la foc moderat,iar daca folositi cuptor electric,180 grade este temperatura ideala pentru ei..:)


Se pudreaza cu zahar pudra...puteti decora si cu glazura de ciocolata..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

16.06.2011, 16:13

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 16:14

place

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 13:03

foarte frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni si crema de vanilie