Muffins cu portocala si nuca de cocos

de La Ancuta in Prajituri, 15 Dec 2010 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g iaurt
  • 1 portocala (coaja si sucul)
  • 150 g nuca de cocos
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri gem de portocale
  • 2 linguri apa
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu portocala si nuca de cocos:

Mixam untul cu zaharul pana devine spuma. Adaugam apoi ouale si mixam bine.


Adaugam iaurtu iar apoi coaja rasa de portocala si sucul proaspat stors. Amestecam pana se omogenizeaza.


Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat impreuna cu nuca de cocos. Amestecam pana se incorporeaza.


Ungem formele pentru muffins sau le tapetam cu hartie speciala si punem compozitia in forme cu o lingura. Nu umplem formele pana sus pentru ca vor creste destul de mult.


Le coacem in cuptorul preancalzit la 180 de grade, 25 de minute.


Le lasam sa se racoreasca apoi le scoatem din forme.


Amestecam gemul de portocale (eu nu am avut si am folosit de piersici) cu apa si le punem pe foc sa sea un clocot.


Ungem briosele cu acest sirop si presaram nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu portocala si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

La Ancuta 1

16.12.2010, 17:11

Multumesc cec. Da, sunt foarte bune

MIUTA 1

17.12.2010, 23:56

La Ancuta 1

19.12.2010, 01:29

Multumesc Miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita