Muffins cu vanilie si visine de post

de Rocsi in Prajituri, 14 Mai 2013 | 7734 vizualizari

 

Pot sa zic ca sunt cei mai pufosi si deliciosi muffinsi de post. Multumesc Laura Adamache pentru reteta. O sa ii mai repet in zile de post.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa minerala
  • 150 gr zahar
  • 40 gr ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 230 gr faina
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • visine din dulceata
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu vanilie si visine de post:

Intr-un vas punem apa minerala, uleiul, zaharul vanilat cu pastai de vanilie, zaharul si amestecam cu un tel pana se topeste zaharul. Intr-un bol amestecam faina cernuta, praful de copt, praful de sare. Peste amestecul lichid adaugam treptat amestecul cu faina si invartim pana sunt bine incorporate si nu mai mult ca nu vor mai iesi pufosi muffins-ii. La final incorporam coaja rasa de lamaie.

Intr-o tava asezam formele de briose de silicon (sau puteti folosi o tava de briose in care puneti hartiute) si turnam compozite cat sa le umplem pe 3/4.

Deasupra punem 3-4 visine din dulceata, apoi introducem tava in cuptorul incins la o temperatura de 180 de grade. In 25-30 de minute sunt gata, frumos rumeniti (facem testul cu scobitoarea pentru orice eventualitate).

Ii scoatem cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca si servim. Deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu vanilie si visine de post" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu măsline și vegetale

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu lapte batut