Muffins de ciocolata cu marzipan

de Strawberries thoughts in Prajituri, 26 Aug 2013 | 1206 vizualizari

 

Ador Muffins-urile, sunt printre prajiturile mele preferate :). Iar intr-o zi ploioasa ca astazi, aceste Muffins sunt exact ceea ce aveam nevoie.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 50 g cacao de calitate
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 vf. cutit de sare
  • 120 g zahar brun
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida (eu am pus 200 ml frisca si 50 ml lapte)
  • 6 lg ulei de floarea soarelui
  • Martipan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins de ciocolata cu marzipan:

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pregatim tava de Muffins: o tapetam cu hartie pt. Muffins sau sau cu unt.


Intr-un castron amestecam faina, cacaoa, praful de copt si zaharul.


Batem ouale intr-un castron separat ( nu foarte energic si nu foarte mult), adaugam peste frisca lichida impreuna cu uleiul. Le mixam pana amestecul devine omogen


Turnam partea uscata peste partea umeda amestecand incet.


Cand amestecul devine omogen, cu o lingura il punem in tava.


Martipanul il taiem in 12 bucati, iar in mijlocul fiecarei Muffin adaugam o bucata de martipan.


Le coacem 20 de minute, fara a deschide cuptorul.


Dupa coacere, le lasam 5 minute in tava pt a se racori, apoi le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.


Enjoy :)


 

TIPS-URI

1

Nu mixati amestecul prea mult, eu am folosit un tel normal ( nu am folosit mixerul) si am amestecat pana ce ingredientele s-au incorporat.

2

Daca aveti cuptor electric si folositi functia de aer cald, reduceti temperatura la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de ciocolata cu marzipan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Strawberries thoughts 1

27.08.2013, 22:53

Multumesc mult pentru frumoasele urari

mihaelar63 1

28.08.2013, 02:02

Bine ai venit Iulia !!!
Sunt si eu fan-briose , dar la mancat . Mi-am cumparat forme dar de facut am facut doar o data in 3 ani

- TABITA - 1

28.08.2013, 02:09

Bine ai venit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti