Muffins sarate "LEFTOVERS"

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 12600 vizualizari

 

Am experimentat cu cateva produse care se jeleau ,neglijate,pe rafturile frigiderului.
A meritat efortul....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml. Kefir -am avut din cel usor acidulat de la Milli
  • 4 linguri ulei masline sau unt topit
  • 6 linguri cu varf faina
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1/3 lingurita sare de mare
  • 1 lingurita oregano sau rozmarin
  • piper proaspat macinat-dupa plac
  • circa 100 gr. telemea rasa
  • 1 ceapa mica rasa
  • 100 gr. salam de sibiu taiat fasii ( sau sunca/muschiulet afumat/parizer)
  • rondele de masline-daca aveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins sarate "LEFTOVERS":

La mixer am batut ouale cu Kefir, ulei, sare si  am adaugat faina,praful de copt condimentele si ceapa rasa. Apoi am pus fasiile de salam Sibiu si telemeaua am amestecat cu o lingura si am impartit compozitia in formele de muffins usor unse cu ulei. Tava de muffins am pus-o la cuptor pe o alta tava in care am adaugat 2 degete de apa fiebinte. Se tin la cuptor cam 40 de minute la foc potrivit.

Se servesc neaparat calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate "LEFTOVERS"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

jolygina 1

05.03.2011, 09:40

dentistutza 1

07.03.2011, 09:02

VA MULTUMESC TUTUROR, SI VA DORESC MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI INTR-O VIATA LUUUUNGA SI BOGATA!!!!!!

babi5 1

28.05.2013, 19:05

;-bd

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute