Muffins-Chifle cu seminte de in

de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 g faina,
  • 250 ml lapte caldut,
  • 1 cub de drojdie 25 grame,
  • 2 lingurite zahar,
  • 2 lingurite sare.
  • pentru uns chiflele:1 galbenus de ou,1 lingura de ulei care se amesteca cu galbenusul de ou,seminte de in.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins-Chifle cu seminte de in:

Am facut coca pentru chifle la masina de paine. Programul 8 Dough care dureaza 1:30h.


Laptele se amesteca cu drojdia care a fost dizolvata cu zaharu.Se pun in vasul la masina de paine, se adauga faina si sarea. Dupa ce am selectat programul pentru coca, dupa 1:30h scoatem coca din masina de paine si o punem pe masa.


O impartim in 12 chifle rotunde pe care le punem in tava de silicon pentru briose si le lasam sa mai creasca 10 de minute (astupate). Tava de silicon nu trebuie unsa. Nu se lipeste nimic de ea.


Dupa aceea ungem chiflele cu 1 galbenus de ou amestecat cu 1 lingura de ulei. Presaram seminte de in pe deaspura.


Incingem cuptorul la 180 grade si bagam chiflele la cuptor pentru cca 25 minute pe gratarul de jos al cuptorului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins-Chifle cu seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

26.05.2011, 12:18

primesc si eu o chifla

ionela2682 1

19.11.2011, 15:50

ce umflate sunt!!

lili 1

06.03.2013, 10:40

sigur le fac si eu!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate