Mulligatawny

de -Miti- in Supe, 8 Dec 2011 | 2878 vizualizari

 

Aveam o cutie cu supa de pui la congelator si cand am scos-o afara nu stiam ce voi face cu ea. Ma gandeam la o ciorba a la grec,dar parca as fi incercat ceva diferit. Si uite asa am rasfoit cartea "Cooking - A commonsense guide" si am dat peste reteta de mulligatawny,despre care mereu am avut impresia ca e o reteta complicata.Nici pe departe,aceasta supa indiana este foarte usor de executat si are un gust sublim.
PS Si asa a trecut si 400 neobservat:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de unt
  • 1 piept de pui,taiat in bucatele
  • 1 ceapa mare,taiata cuburi
  • 1 mar de casa,taiat cuburi
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 litru de supa de pui (eu mereu pastrez cate o cutie in congelator)
  • 3 linguri de orez cu bobul lung
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 3 linguri de frisca pentru gatit
  • sare ,piper
  • 1 lingurita vegeta de casa (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mulligatawny:


Se pune untul intr-o craticioara si se infierbanta. Se adauga ceapa si marul si cand incepe sa se rumeneasca se adauga bucatile de pui.


Cand s-au prajit se adauga pudra de curry si dupa un minut se adauga supa si orezul. Pune sare ,piper si vegeta de casa .


Se fierbe cam 20 de minute si dupa ce oprim focul adaugam sucul de lamaie si frisca pentru gatit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mulligatawny" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MIUTA 1

09.12.2011, 22:56

Wauuuuuu
Foarte bine arata

Cris2711 1

10.12.2011, 16:31

corina241 1

13.12.2011, 17:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu ciuperci