Muratura de ardei rosu copt

de nadina73 in Conserve, 20 Apr 2010 | 3236 vizualizari

 

super buni,,mie imi plac la nebunie

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu gras
  • sare mare
  • otet 2 linguri
  • ulei masline 2 linguri
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare fina
  • putina apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muratura de ardei rosu copt:

Se spala ardeii bine si se prajesc pe plita apoi se pun intr-un vas acoperiti si cu sare mare pe ei sa se inmoaie bine si se curata foarte bine pe urma


Dupa ce s-au racit si se curata se pun intr-un vas apoi se face un sos (zeama)din otet,ulei de maline ,zahar -optional si sare si se amesteca bine dupa care se pune peste ardei


se lasa asa ,eventual taiati daca doriti ardei pe mijloc sa patrunja mai bine zeama in ei


Este una dintre muraturile mele preferate,sotului meu ii plac dar fara zahar,eu pun chiar o idee de zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muratura de ardei rosu copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

23.04.2010, 15:31

mersi mult madi sa sti ca o sa fac imi place ideia

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

multumesc rocsi

rivka 1

07.05.2010, 20:59

de cand am ajuns in tara mananc zilnic numai ardei de astia facuti asa si fasole frecata
ar fii cazul sa ma opresc si sa mai mananc si altceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Roşii pentru iarnă