Ardei copti pentru iarna

de MotanLaOale in Conserve, 28 Aug 2013 | 14833 vizualizari

 

Ardei copti pentru iarna (reteta Motan). M-am gandit ca este util sa pun si modul meu de a conserva ardeiul copt si a avea iarna o salata buna, buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei romanesti
  • cutii alimentare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti pentru iarna:

Ardeii se coc pe tabla intorcandu-i pana se coc uniform pe toate partile.


Eu am folosit si o tigaie teflonata la care mi s-a rupt manerul. Este foarte buna pentru copt in ea.


Cand sunt copti se pun intr-o oala, se presara sare pe ei si se pune capacul.


Asa se procedeaza cu toti ardeii punandu-i unul peste altul cu sare si cu capacul pus.


Se lasa asa cam o ora pana se racesc sa nu friga la mana.


Se curata ardeii de pielita, de cotoare, samburi si nervuri si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.


Cand sunt scursi si raciti complet se pun in cutii alimentare.


Eu am cutii cam cat o salata mare (750 ml).


Au iesit doua cutii si o salata mica de gustat!


Se pune capacul la cutii si se pun in congeletor.


Iarna se dezghiata, se taie bucati mai mici, se pune sare, ulei, otet, zahar si gata salata!

 

TIPS-URI

1

Ardeii sa fie potriviti ca marime sa se coaca uniform.

2

Ardeii sa fie de mai multe culori sa iasa salata mai apetisanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

01.09.2013, 22:07

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:06

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:07

la mine nu cred ca i-ar apuca iarna .... arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia copti pentru iarna