Muraturi asortate la butoi

de Sidy in Muraturi, 29 Oct 2010 | 18729 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

29.10.2010, 09:38

Ce-mi place prima poza!!!!

silvi0ara 1

29.10.2010, 09:52

Ai pus la butoi nu?inseamna ca trimiti si la pachet?

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 09:58

Silvioara, pai la cat a pus trebuie sa trimita si la pachet...............

giuliana 1

29.10.2010, 10:11

arata bine poza si cred ca si muraturile suntfoarte bune

Sylvia 1

29.10.2010, 10:23

Asa ies cele mai bune, la butoi super arata

Rocsi 1

29.10.2010, 11:07

cat de bine arata

lia maria 1

29.10.2010, 11:14

pai daca tot ai pus un butoine dai si nouanu?

Corinuta 1

29.10.2010, 12:01

mamas,mama,ce bunatate!imi place conopida murata

La Ancuta 1

29.10.2010, 12:21

sunt preferatele mele

sabiradu 1

29.10.2010, 14:37

sunt exceptionaleee ,am si eu o reteta asemanatoare de muraturi si azi am paapt la bunica o ciorbita de fasole care a mers de minunte,felicitari Sidy arata supeeer

kamy 1

29.10.2010, 15:45

super...si eu am pus un butoi de 35 dar nu m-am gandit ca pot adauga si dupa la mine lipseste conopida,dar am pus pepeni rosii mici 5f

diaconta 1

29.10.2010, 17:42

ce bogatie la tine-n bucatarie Sidy

mena29 1

29.10.2010, 21:02

ce frumos

Sidy 1

30.10.2010, 08:50

Fetele mele dragi, va dau cu cea mai mare placere, la toate Poftiti

nadina73 1

31.10.2010, 20:52

superm 5 f asa pun si parintii mei,sant grozeve mauraturile astea la noi le mai zice si ciolomada

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan