Musaca alba

de USA in Pui, 9 Mar 2011 | 14561 vizualizari

 

Noua ne place la nebunie, simplu de facut si extrem da gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti in coaja
  • Ulei masline (cat sa ungem vasul si putin in oualele batute)
  • O ceapa taiata rondele
  • 1 cutie ciuperci
  • Piept pui (eu am folosit pieptul de la un pui la rotisor cumparat, dar se poate si pre-prajii pieptul in tigaie)
  • 5 oua
  • ½ cana lapte
  •  Praf sare
  • Praf ustuoi
  • Praf piper
  • Usturoi (verde 3/4 fire ori 1/2 catei)
  • 10 felii cascaval
  • O legatura marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca alba:

Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se taie rondele.

Se ia vasul ptr cuptor si se unge cu putin ulei de masline/spray de ulei. Se aseaza cartofii pe un rand, apoi un rand din pieptul de pui si ciupercile, apoi ceapa rondele, apoi un alt rand de cartofi si un rand de feliile de cascaval.


Oualele se bat spuma, se adauga laptele, sarea, piperul, ustuoiul si se toarna peste straturile asezate deja. Uneori pun si branza feta in oua si nu mai pun sare si mararul tocat marunt.


Se baga la cuptor la 180C ptr o ora. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:15

adry88 1

11.05.2011, 15:08

Bya Ralu 1

11.03.2013, 15:36

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur