Musaca cu carne de pui si piure de cartofi

de Rahela Velicu in Pui, 30 Aug 2019 | 5632 vizualizari

 

Pieptul de pui de tara, care este mai atos si mai tare, il folosim de fiecare data tocat fie la chiftelute, paste sau musaca.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si piure de cartofi:

Fierbem carnea de pui.

Cartofii ii curatam si ii fierbem.

 Carnea de pui impreuna cu ceapa o tocam la robotul de bucatarie, apoi o punem in ulei, adaugam si ardeiul tocat marunt si lasam la calit 10-12 minute. Lasam la racit, adaugam sare, piper, ardei boia si 1 ou si amestecam bine. Cartofii ii pasam, adaugam sare, oregano si piper.

Ungem un vas de yenna cu ulei ai punem jumatate din cantitatea de cartofi. Adaugam carnea si acoperim cu piureul ramas.

Ungem cu ou batut pentru a forma o crusta deasupra si dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

Lasam sa se raceasca, apoi putem portiona. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi