Musaca cu carne tocata si cartofi

de Bucataras in Kamis, 22 Noi 2017 | 4483 vizualizari

COMENTARII (17)

vasimur 1

22.11.2017, 15:21

Bună tare!

RODIMUR 1

22.11.2017, 15:26

N-am mai făcut musaca de mai bine de 30 de ani...Chiar mă tentează să prepar și eu, cât de curând, o musaca din aceasta!

Rahela Velicu 1

22.11.2017, 15:30

Ce bine arata!

oanapl 1

22.11.2017, 16:35

Ce idee bună! Arată tare bine!

Ina 1

22.11.2017, 17:14

Vaai, Rodica!

MotanLaOale 1

22.11.2017, 17:33

MotanLaOale 1

22.11.2017, 17:34

RODIMUR 1

22.11.2017, 17:50

Lasă, Ina, că dacă voi prepara musacaua aceea, o voi și posta și apoi iar n-o voi mai prepara alți 30 de ani... Ce să faci, dacă n-a fost mâncarea noastră preferată?!

Bunica 1

22.11.2017, 17:53

mirela0911 1

22.11.2017, 18:20

Ce bunatate!

Panacris 1

22.11.2017, 19:08

Rocsi 1

22.11.2017, 20:09

Am venit si eu la o portie de musaca!

Adi 1

22.11.2017, 21:34

Foarte buna!

Sidy 1

28.01.2018, 07:11

Un deliciu ! Demult nu am mai facut...multumesc de idee !

dantes 1

28.01.2018, 07:14

Foarte gustoasa!

Geanina87 1

28.01.2018, 10:24

tina58 1

28.01.2018, 12:31

Si eu fac musaca dar mai traditional. Reteta asta este o combinatie intre reteta clasica de musaca si cea de lasagna. La lasagna se foloseste carne de vita care se caleste cu tot felul de condimente, se adauga vin si rosii cuburi. La musaca nu se adauga vin in compozitie si nici rosii cuburi iar in afara de ceapa, sare, piper, putin cimbru si boia dulce nu se mai pune nimic. Aici s-a folosit cascavalul la fel ca sosul bechamel la lasagna. La musaca se foloseste suc de rosii sau bulion diluat care se pune peste ea inainte de a se da la cuptor. Cred ca e buna si mancarea asta dar nu stiu ce nume i-as da.

COMENTEAZA

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Rotite din vinete umplute