Musaca cu ciuperci si carne de curcan

de Rocsi in Curcan, 19 Oct 2012 | 3707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei galben
  • 1 borcanel mic cu ciuperci intregi
  • 350 gr carne tocata de curcan
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 2-3 rosii
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu ciuperci si carne de curcan:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in coaja. Ii fierbem 20 de minute, apoi ii scurgem de apa. Ardeiul kapia si galben ii curatam de seminte si ii taiem cubulete. Morcovul il curatam de coaja si il facem patratele mici. Ceapa o curatam si o tocam. Ciupercile le scoatem din borcan, le spalam si le taiem cat mai marunt.


Punem uleiul la incins. Ceapa, morcovul, ardeii ii punem si ii inabusim 3 minute. Venim si cu ciupercile, carnea tocata de curcan si o canita cu apa. Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada toata zeama. La sfarsit incorporam pasta de tomate. Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt. Dam compozitia deoparte 5 minute sa se raceasca, punem oul, verdeata si amestecam bine.


Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii ii decojim si ii taiem felii.


Ungem un vas yena sau de ceramica cu unt . Asezam un rand de cartofi, presaram putin cascaval, apoi punem umplutura cu carne. Peste asezam rondele de rosii, apoi rondele de cartofi si restul de cascaval. Dam vasul in cuptor, il aprindem si reglam o temperatura potrivita. Lasam musacaua pana prinde o custa aurie.


Cand este gata o scoatem sa se racoreasca si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu ciuperci si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Rocsi 1

21.10.2012, 10:01

Multumesc Ioana

LUK 1

22.10.2012, 09:59

ce buna e

Rocsi 1

22.10.2012, 15:51

Florina iti multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval