Musaca cu ciuperci si carne de curcan

de Rocsi in Curcan, 19 Oct 2012 | 4978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei galben
  • 1 borcanel mic cu ciuperci intregi
  • 350 gr carne tocata de curcan
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 2-3 rosii
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu ciuperci si carne de curcan:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in coaja. Ii fierbem 20 de minute, apoi ii scurgem de apa. Ardeiul kapia si galben ii curatam de seminte si ii taiem cubulete. Morcovul il curatam de coaja si il facem patratele mici. Ceapa o curatam si o tocam. Ciupercile le scoatem din borcan, le spalam si le taiem cat mai marunt.


Punem uleiul la incins. Ceapa, morcovul, ardeii ii punem si ii inabusim 3 minute. Venim si cu ciupercile, carnea tocata de curcan si o canita cu apa. Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada toata zeama. La sfarsit incorporam pasta de tomate. Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt. Dam compozitia deoparte 5 minute sa se raceasca, punem oul, verdeata si amestecam bine.


Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii ii decojim si ii taiem felii.


Ungem un vas yena sau de ceramica cu unt . Asezam un rand de cartofi, presaram putin cascaval, apoi punem umplutura cu carne. Peste asezam rondele de rosii, apoi rondele de cartofi si restul de cascaval. Dam vasul in cuptor, il aprindem si reglam o temperatura potrivita. Lasam musacaua pana prinde o custa aurie.


Cand este gata o scoatem sa se racoreasca si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu ciuperci si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Rocsi 1

21.10.2012, 10:01

Multumesc Ioana

LUK 1

22.10.2012, 09:59

ce buna e

Rocsi 1

22.10.2012, 15:51

Florina iti multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan