Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Cartofii ii curatam, spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti adaugam legumele si fierbem pana sunt gata.
Scurgem de apa (intr-un bol) si le pisam cu blenderul, daca mai este nevoie adaugam apa in care au fiert, adaugam cascavalul, condimente dupa gust si amestecam.
Umplutura- Soia o fierbem in apa cu sare 15 minute, dupa care o scurgem de apa. Lasam sa se raceasca dupa care o apasam ca sa scurgem toata apa, dupa care o maruntim.
Intre timp calim ceapa si usturoiul, adaugam morcovul fiert, dupa care il tocam marunt, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin. Adaugam soia si putina apa, lasam sa fiarba pana scade zeama. La final adaugam toppingul de pizza dat prin razatoare, condimente dupa gust, patrunjelul verde tocat si amestecam. Oprim focul.
Asamblarea-Pregatim o tava care o vom tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de piure (1/2), umplutura si restul de piure. Deasupra punem topping pentru pizza si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
1
Daca renuntam la toping pentru pizza vom avea un preparat de post
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola