Musaca cu soia

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 4 Mai 2013 | 1783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g margarina
  • 200 g amestec de legume
  • sare
  • piper
  • 100 g topping de pizza
  • Umplutura
  • 100 g soia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • cateva frunze de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 100 g toping pentru pizza
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu soia:

Cartofii ii curatam, spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti adaugam legumele si fierbem pana sunt gata.


Scurgem de apa (intr-un bol) si le pisam cu blenderul, daca mai este nevoie adaugam apa in care au fiert, adaugam cascavalul, condimente dupa gust si amestecam.


Umplutura- Soia o fierbem in apa cu sare 15 minute, dupa care o scurgem de apa. Lasam sa se raceasca dupa care o apasam ca sa scurgem toata apa, dupa care o maruntim.


Intre timp calim ceapa si usturoiul, adaugam morcovul fiert, dupa care il tocam marunt, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin. Adaugam soia si putina apa, lasam sa fiarba pana scade zeama. La final adaugam toppingul de pizza dat prin razatoare, condimente dupa gust, patrunjelul verde tocat si amestecam. Oprim focul.


Asamblarea-Pregatim o tava care o vom tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de piure (1/2), umplutura si restul de piure. Deasupra punem topping pentru pizza si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

Daca renuntam la toping pentru pizza vom avea un preparat de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

05.05.2013, 13:29

Satisfyyourcravings 1

05.05.2013, 15:22

interesant!

gaby_gabytza 1

06.05.2013, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu soia