Musaca cu soia

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 4 Mai 2013 | 2858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g margarina
  • 200 g amestec de legume
  • sare
  • piper
  • 100 g topping de pizza
  • Umplutura
  • 100 g soia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • cateva frunze de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 100 g toping pentru pizza
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu soia:

Cartofii ii curatam, spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti adaugam legumele si fierbem pana sunt gata.

Scurgem de apa (intr-un bol) si le pisam cu blenderul, daca mai este nevoie adaugam apa in care au fiert, adaugam cascavalul, condimente dupa gust si amestecam.

Umplutura- Soia o fierbem in apa cu sare 15 minute, dupa care o scurgem de apa. Lasam sa se raceasca dupa care o apasam ca sa scurgem toata apa, dupa care o maruntim.

Intre timp calim ceapa si usturoiul, adaugam morcovul fiert, dupa care il tocam marunt, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin. Adaugam soia si putina apa, lasam sa fiarba pana scade zeama. La final adaugam toppingul de pizza dat prin razatoare, condimente dupa gust, patrunjelul verde tocat si amestecam. Oprim focul.

Asamblarea-Pregatim o tava care o vom tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de piure (1/2), umplutura si restul de piure. Deasupra punem topping pentru pizza si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Daca renuntam la toping pentru pizza vom avea un preparat de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu soia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu soia "Inedit"