Musaca de cartofi

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2013 | 2098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de cartofi
  • 1 morcov
  • 300 gr carne tocata
  • 250 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 50 gr cascaval
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu putina sare circa 25 minute. Dupa fierbere se scurg de apa si se lasa la racit. Dupa racire se curata si se taie rondele de circa 7 centimetri, nu foarte subtiri.


Morcovul se curata si se taie rondele. Carnea tocata se pune la prajit la foc mic, cu morcovul si ciupercile. Se adauga treptat usturoiul taiat rondele , sarea si piperul.


Intr-un caston se amesteca ouale batute bine cu smantana si faina.


Si incepem montarea: intr-o tava unsa cu putin unt punem un rand de cartofi si jumatate sin compozitia de carne si din nou punem un rand de cartofi si restul de carne. Deasupra punem sosul de smantana si dam la cuptor circa 30 minute .


Cand este aproape gata punem cascaval ras si mai lasam 2 minute sa se topeasca.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

31.05.2013, 09:57

buna

Micutza Luana 1

31.05.2013, 15:20

multumeesc :*

babi5 1

21.08.2013, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de vita si cartofi fierti