Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2013 | 3945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 400g sos de rosii
  • 500g carne tocata amestec
  • 200g carnati afumati
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati:

1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja.

2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la calit.Cand s-a inmuiat putin legumele,adaugam carnea.O lasam sa se prajeasca putin,adaugam sosul de rosii,punem apa si lasam sa fiarba circa o ora.Adaugam sare si piper.

3.Intre timp taiem carnati rondele si le prajim.Taiem si cartofii tot rondele.

4.Intr-o tava incepem cu putin sos de carne,apoi acoperim cu un rand de cartofi iar sos de carne si carnati ici-colo.Mai facem iar un rand si terminam cu sosul de carne si carnati.Batem oul si il intindem pe deasupra.

5.Bagam tava la cuptor la foc potrivit,pana se rumeneste.

Pofta mare!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

17.04.2013, 07:59

Chinuitor de gustoasa!

Bucataras Monica 1

17.04.2013, 09:07

cum sa te abtii la asa ceva ? imposibil

Alina26 1

17.04.2013, 11:59

va multumesc!!!!!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata