Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2013 | 4594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 400g sos de rosii
  • 500g carne tocata amestec
  • 200g carnati afumati
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati:

1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja.

2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la calit.Cand s-a inmuiat putin legumele,adaugam carnea.O lasam sa se prajeasca putin,adaugam sosul de rosii,punem apa si lasam sa fiarba circa o ora.Adaugam sare si piper.

3.Intre timp taiem carnati rondele si le prajim.Taiem si cartofii tot rondele.

4.Intr-o tava incepem cu putin sos de carne,apoi acoperim cu un rand de cartofi iar sos de carne si carnati ici-colo.Mai facem iar un rand si terminam cu sosul de carne si carnati.Batem oul si il intindem pe deasupra.

5.Bagam tava la cuptor la foc potrivit,pana se rumeneste.

Pofta mare!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de vita si cartofi fierti