Musaca de cartofi cu carne

de Alexandra Burz in Porc, 11 Oct 2013 | 2739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 1 kg cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • sare si piper
  • 2 cepe
  • ulei

 

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne:


Se pun cartofii la fiert in coaja aproximativ o ora.


Cand sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele.


Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei


Cand devine sticloasa se adauga carnea tocata


Se asezoneaza cu sare si piper


Se caleste pana cand carnea isi schimba culoarea si e pe sfert facuta


Intr-o cratita se aseaza un strat de rondele de cartofi, un strat de carne...si se repeta operatiunea pana se termina compozitia, astfel incat deasupra sa ramana un strat de cartofi


Ouale se bat ca la omleta cu un praf de sare si smantana


Se adauga in cratita peste restul compozititei.


Se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute


Se serveste cu muraturi sau iaurt natural



Pofta buna!!!





 

TIPS-URI

1

optional se poate pune si putin cimbru, iar deasupra se poate rade cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.10.2013, 21:02

Una din mancarurile mele preferate

MotanLaOale 1

11.10.2013, 23:45

Alexandra Burz 1

12.10.2013, 08:06

si noi o mancam cu mare placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata