Musaca de cartofi cu conopida-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 15687 vizualizari

 

este grozava

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi mari (am pus eu)
  • 1 conopida
  • 5-6 cepe
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 1 cutie 8oog
  • rosii chery pentru ornat+rondele de ceapa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu conopida-post:

Se curata cartofi se taie rondele si se prajesc in ulei

Conopida se fierbe buchetele cu putina sare(sau pe aburi)

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei,apoi se pune conopiga fiarta si taiat in bucatele mai mici se lasa sa se calesca impreuna putin apoi se pune sare, piper ,praf se usturoi si pasta de tomate aproximativ treisferturi din cutie si se amesteca bine se lasa sa mai dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde si se ia de pe foc

Intr-un vas de yana se pune putin ulei apoi pesmet dupa care se pun feliute de cartofi prajite si apoi din compozitia ce conopida,dupa care din nou cartofi iar putin pesmet si iar conopida si ultimul strat de cartofi iar peste cartofi se pune pasta de tomate si patrunjel verde..............

Se pune la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute la 17o grade

Arata super,si gustul nici nu se mai discuta(vb din punctul nostru de vedere,noua ne place tare mult)

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume