Musaca de cartofi cu conopida-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 7753 vizualizari

 

este grozava

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi mari (am pus eu)
  • 1 conopida
  • 5-6 cepe
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 1 cutie 8oog
  • rosii chery pentru ornat+rondele de ceapa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu conopida-post:

Se curata cartofi se taie rondele si se prajesc in ulei

Conopida se fierbe buchetele cu putina sare(sau pe aburi)

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei,apoi se pune conopiga fiarta si taiat in bucatele mai mici se lasa sa se calesca impreuna putin apoi se pune sare, piper ,praf se usturoi si pasta de tomate aproximativ treisferturi din cutie si se amesteca bine se lasa sa mai dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde si se ia de pe foc

Intr-un vas de yana se pune putin ulei apoi pesmet dupa care se pun feliute de cartofi prajite si apoi din compozitia ce conopida,dupa care din nou cartofi iar putin pesmet si iar conopida si ultimul strat de cartofi iar peste cartofi se pune pasta de tomate si patrunjel verde..............

Se pune la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute la 17o grade

Arata super,si gustul nici nu se mai discuta(vb din punctul nostru de vedere,noua ne place tare mult)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Musaca de cartofi cu conopida-post-0
Musaca de cartofi cu conopida-post-1
Musaca de cartofi cu conopida-post-2
Musaca de cartofi cu conopida-post-3
Musaca de cartofi cu conopida-post-4
Musaca de cartofi cu conopida-post-5
Musaca de cartofi cu conopida-post-6
Musaca de cartofi cu conopida-post-7
Musaca de cartofi cu conopida-post-8

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 08:38

nadina73

nadina73 1

22.03.2010, 10:09

pupici pentru toate

kukibella

kukibella 1

16.11.2012, 12:47

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!