Musaca de cartofi cu conopida-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 8195 vizualizari

 

este grozava

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi mari (am pus eu)
  • 1 conopida
  • 5-6 cepe
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 1 cutie 8oog
  • rosii chery pentru ornat+rondele de ceapa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu conopida-post:

Se curata cartofi se taie rondele si se prajesc in ulei


Conopida se fierbe buchetele cu putina sare(sau pe aburi)


Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei,apoi se pune conopiga fiarta si taiat in bucatele mai mici se lasa sa se calesca impreuna putin apoi se pune sare, piper ,praf se usturoi si pasta de tomate aproximativ treisferturi din cutie si se amesteca bine se lasa sa mai dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde si se ia de pe foc


Intr-un vas de yana se pune putin ulei apoi pesmet dupa care se pun feliute de cartofi prajite si apoi din compozitia ce conopida,dupa care din nou cartofi iar putin pesmet si iar conopida si ultimul strat de cartofi iar peste cartofi se pune pasta de tomate si patrunjel verde..............


Se pune la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute la 17o grade


Arata super,si gustul nici nu se mai discuta(vb din punctul nostru de vedere,noua ne place tare mult)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 08:38

nadina73 1

22.03.2010, 10:09

pupici pentru toate

kukibella 1

16.11.2012, 12:47

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi si mazare