"Musaca "de post cu varza si orez

de nadina73 in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 25804 vizualizari

 

Daca e vineri atunci de ce sa nu fie si varza, chiar super buna si gustoasa. Ce bine ca ma laud singura...hihi...va poftesc la masa

 

INGREDIENTE

  • 1 varza proaspata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura  cimbru macinat
  • 2 cepe
  • 1 canita de orez(ceasca de cafea)
  • 3 canite de apa
  • 300 pasta de tomate
  • 1 rosie
  • 2 morcovi
  • delikat putin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Musaca "de post cu varza si orez:

Se toaca varza marunt, se framanta putin cu sare si piper , dupa care se pune la calit in ulei. Se mai adauga si cimbru macinat 1 lingura, se lasa la foc mic.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei se pune si morcovul razuit sau tocat. Cand sant calite se pune orezul, putina sare si optional putin delikat. Se acopera cu apa (3 1/2canite apa) si se lasa sa fiarba la foc mic.


Cand varza e calita se pune pasta de tomate si se amesteca bine .


Intr-un vas se pune hartie de copt, se taie feliute de rosii subtiri, se pune un strat de orez , unul de varza calita si iar orez, depinde de cantitatile folosite si de vasul in care pregatiti, cat de mare este.


Se da tava la cuptor 20-30 minute la 170 grade. Cand e gata se scoate si se rastoarna pe un platou.


Va poftesc la masa, este foarte foarte buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Musaca "de post cu varza si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kukibella 1

15.11.2012, 17:13

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:12

allyusha 1

15.11.2012, 18:46

arata delicios...acum am facut si eu ..e inca la cuptor..cand este gata fac o poza si o pun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu conopida