Musaca simpla

de Julie in Pui, 3 Iun 2010 | 7490 vizualizari

 

Hai sa va spun reteta mea de musaca.
I-am spus "simpla" pentru ca nu are ingrediente deosebite, e reteta clasica de musaca de cartofi cu carne- in cazul de fata -de pui.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa potrivita
  • 6 cartofi potriviti
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • 2 linguri margarina
  • un pahar cu lapte
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca simpla:

Carnea se toaca.

Cartofii se curata de coaja,se taie felii si se pun la fiert.


Din cartofii fierti preparam un piure adaugand margarina, laptele,sare, vegeta.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa.

Atunci cand s-a inmuiat se adauga si carnea tocata si se mai tine 5-6 minute sa se caleasca putin si aceasta.

Adaugam o lingura de bulion si condimentam cu sare, vegeta si piper dupa gust.

Se opreste focul , se lasa sa se raceasca si apoi se pune si oul.


Ungem fundul unui vas rotund cu putin ulei si apoi asezam

jumatate din cantitatea de piure.Peste el punem amestecul de carne si restul de piure.


Amestecam o lingura de bulion, putina apa si vegeta si intindem deasupra.


Introducem vasul in cuptorul deja incalzit, pentru 30-35 minute.


A fost destul de simplu, nu? :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca simpla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Julie 1

04.06.2010, 17:26

Multumesc mult tuturor pentru furculitele lasate si pentru vizita.

lia maria 1

04.06.2010, 18:21

foarte frumos

UNICA 1

04.06.2010, 19:39

Ce bun e!
mie imi place musacaua!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui intregi + garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor