Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 3629 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de porc Bucegi de 300 g
  • 6 cartofi taiati felii subtiri
  • 1 ceapa mare tocata
  • 3 oua batute
  • 1 pahar de lapte
  • 1 lingura de faina
  • ½ lingura de patrunjel tocat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de cascaval ras
  • ½ lingurita sare
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • Un varf de cutit de cimbru 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi:

1. Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit patrunjelul tocat.


2. Lasati soteul sa se raceasca, dupa care Inglobati In compozitie 2 oua.


3. Ungeti un vas de Jena cu putin ulei si tapetati-l cu pesmet, apoi asezati un strat de cartofi. Peste acesta asezati ½ din carnea calita, apoi Inca un strat de cartofi, restul de carne si apoi restul de cartofi. Bateti laptele cu faina si oul ramas si turnati peste musaka.


4. Coaceti musakaua In cuptorul Incins la temperatura medie, timp de 35-40 de minute. Cu 10 minute Inainte de final presarati cascavalul ras.


5. Serviti musakaua cu sos de rosii si salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:57

arata bine si delicioasa musacaua e preferata mea

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!