Muschi de porc cu busuioc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 23 Feb 2016 | 2115 vizualizari

 

Foarte buna a iesit carnea,se topea in gura

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunze proaspete de busuioc
  • 50 ml vin alb
  • piper rosu
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu busuioc la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline pe ambele parti,se condimenteaza si se pun frunze de busuioc,se pune intr-o punga,se leaga si se da la frigider pentru 24 ore.


Muschiul de porc se pune intr-o tigaie impreuna cu sosul format de la marinada,ulei de masline si usturoiul strivit,se lasa sa se rumeneasca usturoiul(nu trebuie sa se arda),si carnea sa se "prajeasca" pe ambele parti.


Se pune bucata de carne impreuna cu usturoiul intr-o tava de caramica,punem apa,vinul alb,piper rosu,frunze de busuioc si acoperim cu o folie de aluminiu,se lasa 1 ora in cuptorul preincalzit.


Se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra circa 15-20 minute.


Se serveste cu sos de mustar


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

24.02.2016, 21:28

mirela0911 1

25.02.2016, 18:03

Cred ca a fost tare bun!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 13:01

da bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc