MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

de Roda in Porc, 11 Iul 2009 | 7616 vizualizari

MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

 

Preparatul se serveste cu doua feluri de sos:tartar si Mornaise.(din comert)

 

INGREDIENTE

  • 650g.muschi de orc,
  • 200g.cascaval,
  • 160g.ciuperci din conserva,
  • 80g.sunca presata,
  • 40g.faina,
  • 200g.rosii,
  • 200g.sos tartar,
  • 80g/sos Mornaise,
  • 60ml
  • ulei,
  • sare,
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR:

1.Se portioneaza muschiul de porc,se bate usor cu batatorul de snitele,apoi se presara cu sare.

2.Se taie cascavalul in felii si ciupercile in fasii.

3.Se aseaza peste  carnea batuta cate o felie de sunca, una de cascaval,se impacheteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.

4.Se pune peste muschiul prajit,asezat intr-o tava , sos Mornaise,ciuperci taiate,o felie de cascaval si se introduc in cuptor pentru gratinare.

5.Muschiul de porc astfel preparat se serveste cu sos tartar, pe pat de rosii ,diferite garnituri si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.07.2009, 08:45

Spuneti, dumneavoastra , cum faceti sosul tartar?

Roda 1

15.07.2009, 15:29

De obicei, folosesc sos tartar din comert, dar ,cand vreau sa-l prepar eu , ma folosesc de 2 retete vechi si anume, sos tartar clasic si sos tartar cu marar.
Sos tartar clasic:
mixezi 2 galbenuse de ou fierte tare cu 2 linguri mustar,se adauga 1 cana ulei de masline sau alt ulei de salata si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.Se incorporeaza albusurile tocate foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper negru proaspat macinat,suc de lamaie,ciuperci tocate(optional),1-2 linguri capere tocate si 1 lingura ceapa tocata marunt..Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Sos tartar cu marar:
Se amesteca:1/2 cana maioneza cu 1 lingura ceapa tocata marunt,1-2 linguri capere, 2 linguri marar fin tocat,sucul de la 1/2 lamaie,2-3 lingurite sos Tabasco(din comert-optional),sare si piper negru.Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se acopera si se tin la rece, in frigider cel putin 1/2 de ora inainte de a fi servit sau folosit in preparate.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita