Muschi de porc cu trei sosuri

de radu_popovici in Porc, 30 Apr 2011 | 3845 vizualizari

 

O reteta video delicioasa prezentata in cadrul emisiunii Retetele lui Radu, pe care o puteti urmari de luni pina vineri in matinalul "Cafeaua de dimineata" de la Kanal D

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de muschi file de porc, circa 400 g in total
    sare
    piper
    ulei de floarea-soarelui
    3 pachete de unt, la temperatura camerei
    1 lingura de marar proaspat, tocat marunt
    1 lingurita de boia iute
    1 lingurita de boia dulce
    1 lingura de patrunjel proaspat, tocat marunt
    1 lingurita de coaja de lamaie, rasa fin
    3 catei de usturoi
    1 lingura de mustar iute
    1 lingura de tarhon proaspat, tocat marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu trei sosuri:

Aceasta reteta este extrem de simpla si va ofera mai multe variante de a asezona carnea, dupa ce este prajita. Asezonarea se face cu ajutorul unor sosuri pe baza de unt si diverse condimente, numite “unturi compozite”.


Se toaca marunt usturoiul si se piseaza cu sare. Se incinge cuptorul la 150 °C.


Se alifiaza fiecare pachet cu unt separat. Se sareaza si se pipereaza.


Un pachet se combina cu marar, boia iute si boia dulce.

Al doilea pachet se combina cu patrunjel, coaja de lamaie si usturoi.

Al treilea pachet se combina cu mustar si tarhon.

Se ruleaza fiecare pachet si se pune in frigider.


Se unge carnea cu putin ulei. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge o tigaie. Se prajeste carnea la foc mediu, pe partea de prezentare, pana ce incepe sa sangereze la suprafata. Se intoarce si se prajeste pana ce apare la suprafata suc sangeriu.


Se pune pe fiecare bucata de carne cate o rondea diferita de sos de unt si se pune in cuptor 1-2 minute, ca sa se continue gatitul fara a exista pericolul arderii carnii, si ca untul sa se topeasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu trei sosuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

kamy 1

01.05.2011, 18:19

super

diaconta 1

01.05.2011, 21:58

La multi ani Radu sa ai parte de tot ce-ti doresti

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:29

deosebit si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

ieri la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic