Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon

de xana in Porc, 5 Iul 2013 | 13863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc, 600 gr
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de boia de ardei
  • oregano
  • cimbru
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • putin vin alb
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 100 ml de smantana lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon:

Am `imbracat` carnea cu o pasta facuta din usturoi, boia, oregano, cimbru, vin alb, ulei de masline, sare si piper si am pus-o in tava. Nu am pus multa sare cum spune instinctul, ca la sfarsit sosul sa nu fie prea sarat. Tava trebuie sa fie micuta, cam la marimea carnii. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru o ora. Dupa acest timp, am luat folia, am pus pe carne feliile de bacon si am mai lasat jumatate de ora la cuptor. Cand baconul s-a rumenit, l-am scos si l-am taiat bucatele mici.


Am scos carnea si am lasat-o sa se odihneasca zece minute dupa care am taiat-o in felii subtiri. Intre timp am pus intr-o tigaita sucul carnii care a ramas in tava si l-am lasat pe foc mediu sa se reduca la jumatate. Apoi am adaugat smantana si bacon-ul si am amestecat pana s-a ingrosat suficient.


Se serveste feliutele de carne cu sosul deasupra si cartofi prajiti sau salata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

xana 1

30.10.2013, 13:16

Multumesc, Krysty!

Panacris 1

24.07.2014, 12:10

babi5 1

14.12.2014, 15:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin