Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon

de xana in Porc, 5 Iul 2013 | 22426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc, 600 gr
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de boia de ardei
  • oregano
  • cimbru
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • putin vin alb
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 100 ml de smantana lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon:

Am `imbracat` carnea cu o pasta facuta din usturoi, boia, oregano, cimbru, vin alb, ulei de masline, sare si piper si am pus-o in tava. Nu am pus multa sare cum spune instinctul, ca la sfarsit sosul sa nu fie prea sarat. Tava trebuie sa fie micuta, cam la marimea carnii. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru o ora. Dupa acest timp, am luat folia, am pus pe carne feliile de bacon si am mai lasat jumatate de ora la cuptor. Cand baconul s-a rumenit, l-am scos si l-am taiat bucatele mici. 

Am scos carnea si am lasat-o sa se odihneasca zece minute dupa care am taiat-o in felii subtiri. Intre timp am pus intr-o tigaita sucul carnii care a ramas in tava si l-am lasat pe foc mediu sa se reduca la jumatate. Apoi am adaugat smantana si bacon-ul si am amestecat pana s-a ingrosat suficient.

Se serveste feliutele de carne cu sosul deasupra si cartofi prajiti sau salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii